مقالات مرتبط با نمای ساختمان

مقالات آلوسوئیس باند

ژورنال و مقالات برتر هلدینگ آلوسوئیس باند

1400/12/08 : تاریخ مطلب نحوه محاسبه قیمت ورق کامپوزیت نما ساختمان


نحوه محاسبه قیمت ورق کامپوزیت نما ساختمان

یکی از معضلات اجرای نمای کامپوزیت، اختلاف پیمانکاران با کارفرمایان درباره نحوه محاسبه نمای کامپوزیت میباشد. کارفرمایان معمولا مبنای محاسبه خود را سطح نمایان نما قرار میدهند. در مقابل پیمانکاران سطح گسترده نمای کامپوزیت را. (نحوه محاسبه نمای کامپوزیت چیست؟)

جهت محاسبه هزینه اجرای نمای کامپوزیت میبایست به ۴ فاکتور توجه داشت:

  1. هزینه های تهیه ورق کامپوزیت (قیمت انواع ورق کامپوزیت ، لیست قیمت انواع ورق کامپوزیت)

  2. هزینه های تهیه مصالح مصرفی و غیر مصرفی

  3. دستمزد اجرا (قیمت اجرای نمای کامپوزیت,قیمت اجرای نمای کامپوزیت ساختمان,هزینه نصب نمای کامپوزیت)

  4. هزینه های طراحی سه بعدی نما و نقشه های کارگاهی

با در نظر گرفتن عوامل فوق میتوان به جمع بندی مناسبی در ارتباط با بر آورد هزینه اجرای نمای کامپوزیت رسید. لذا در این نوشته سعی شده که میزان تاثیر هر کدام از عوامل فوق به تفصیل در قیمت نما آنالیز گردد:

هزینه های تهیه ورق کامپوزیت 

با توجه به وجود انواع برندهای ورق کامپوزیت،ابتدا لازم است با توجه به نیاز فنی پروژه و در نظر گرفتن محدودیت های مالی، برند خاصی انتخاب گردد.

در حال حاضر و با توجه به مشکلات ارزی و اقتصادی برندهای خاص کامپوزیت مانند آلکوباند آلمان و آلکد ژاپن دیگر به داخل کشور وارد نمیشوند و برندهای غیر معتبر و متفرقه چینی نیز در داخل موجود نیست.

لذا بهتر است اگر میزان خرید ورق بالاست، از برندهای داخلی استفاده شود که امکان تولید آن فراهم باشد.

قیمت ورق های کامپوزیت نیز با توجه به ضخامت، خلوص و ویژگی های خاص مانند ضد حریق بودن ، نانو و…. و دیگر عوامل تعیین میگردد.

 

منظور از سطح گسترده نمای کامپوزیت چیست؟

با توجه به اینکه نمای کامپوزیت بصورت پانل بر روی انجام میگیرد، نمای اجرا شده دارای یک سطح نمایان در یک سطح ناپیداست. سطح ناپیدا، لبه های ورق کامپوزیت میباشند که در درون درز دور ورق کامپوزیت قرار گرفته اند. به زبان ساده‌تر سطح گسترده، سطح ورق نمای کامپوزیت میباشد قبل از خم شدن لبه های برگشتی.

 

سطح گسترده چقدر بیشتر از سطح نمایان است؟

در پاسخ به سوال فوق ابتدا میبایست روش اجرای نما را مشخص نمود. لبه های برگشتی در روشهای مختلف نصب عرض متفاوتی دارند. در مجموع میتوان گفت: در روش نصب fixing ، سطح گسترده نما حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بیشتر از سطح نمایان نما میباشد . در روش  هنگینگ این مقدار به ۱۵ تا ۲۰ درصد میرسد. علت این است که در روش hanging لبه های برگشتی بخاطر عرض پانچ روی ورق بیشتر میباشد.

موارد دیگری که بر تفاوت سطح نمایان و سطح گسترده موثر است:

به عنوان یک محور کلی میتوان گفت که هر عملی که باعث شود تعداد و عرض لبه های برگشتی در نما بیشتر شود عملا این اتفاق به تفاوت سطح نمایان و سطح گسترده کمک بیشتری میکند. یکی از مواردی که در این زمینه موثر است طرح پانل بندی خرد است. هر چقدر که از مدول های کوچکتری برای پانل بندی نمای کامپوزیت استفاده شود مقدار لبه های برگشتی بیشتر میشود و در نهایت مساحت سطح گسترده از سطح نمایان بیشتر میشود. مورد دیگر تعداد پنجره ها و فرو رفتگی های در نما است. معمولا کارفرمایان جهت بر آورد ورق کامپوزیت مصرفی طول و عرض نمای خود را درهم ضرب میکنند و مساحت پنجره ها را از این مقدار کم میکنند. در صورتیکه پنجره ها بدلیل داشتن ورقهای کنار پنجره و فلاشینگ های کف و سقف پنجره عملا بر متراژ نما اضافه میکنند.

لذا در آنالیزهای قیمت ورق کامپوزیت وهمچنین خرید ورق کامپوزیت میبایست به موارد زیر جهت برآورد دقیق مساحت نما توجه گردد:

 

هزینه زیر سازی و آماده سازی:

یکی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت کامپوزیت نما ساختمان می باشد. البته این مرحله در برخی موارد خاص مانند ساختمان های قدیمی و یا نما از قبل ساخته شده اجرا می شود. این مرحله تنها در مورد این موارد بر روی قیمت اجرای نمای کامپوزیت تاثیر گذار است چرا که خود نیازمند هزینه جداگانه می باشد.

هزینه برش کامپوزیت :

از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت کامپوزیت نما برش ورق کامپوزیت می باشد. درباره برش ورق کامپوزیت باید این نکته را یاد آور شد که بهتر است قبل از خرید ورق آلومینیوم کامپوزیت از یک استاد کار ماهر درخواست نمایید تا بر حسب طرح و مدلی که مد نظر شما می باشد اندازه دقیق هر متر از کامپوزیت را برحسب فضا برای شما محاسبه نماید.

استفاده از ورق های کامپوزیت در ابعاد کوچک تر زمان بیش تری را طلب می کند و همین امر سبب می شود تا هزینه نهایی بیشتر شود. برش کامپوزیت ها خود هزینه جداگانه ای دارد که معمولا با اهداف اصلاحی در حین کار نصب انجام می گردد. برش ورق کامپوزیت معمولا به دو روش انجام می شود به این صورت که یا با استفاده از دستگاه برش و یا با استفاده از دستگاه برش سی ان سی می باشد .

 

 

هزینه پیچ و نبشی:

یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت کامپوزیت  نما هزینه پیج و نبشی و یکسری لوازم مصرفی نظیر سیم جوش ، صفحه برش و … می باشد. این مرحله نیز برای بالابردن استحکام ورق کامپوزیت و اتصال مطمئن آن بر روی قوطی زیرسازی انجام میپذیرد.

هزینه داربست:

هزینه داربست نیز یکی از موارد تاثیرگذار بر قیمت اجرا نمای کامپوزیت می باشد. این قسمت به منظور  قابلیت کار در ارتفاع نصب می گردد و امنیت را برای افراد تامین می کند. هرچه ارتفاع بیش تر باشد داربست نیز بلند تر است و در نتیجه هزینه آن بیش تر است. یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار بر قیمت داربست نوع ان می باشد. داربست ها انواع گوناگونی دارند که هر کدام از آن ها هزینه به خصوصی را دارا می باشد. داربست چوبی، داربست فلزی، داربست های معلق و  داربست پایه دار از انواع مختلف داربست می باشد.

هزینه نصاب :

هزینه نصاب از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت اجرای ورق کامپوزیت نما می باشد. عوامل موثر بر اجرت نصاب شامل موارد زیر می باشد:

  • موقعیت پروژه
  • میزان ساعت کار
  • نوع ورق کامپوزیت
  • ارتفاع نما
  • متراژ و حجم کار

این نکته را در نظر داشته باشید که هنگام انتخاب نصاب حتما نمونه کارهای آن را ببینید.

قیمت ورق کامپوزیت :

در نهایت یکی از اصلی ترین عواملی که بر قیمت نهایی یک نما کامپوزیت تاثیرگذار می باشد قیمت کامپوزیت مورد انتخاب می باشد. از جمله انواع کامپوزیت های ساختمانی که می توان از آن ها در نما ساختمان استفاده نمود، ورق کامپوزیت مات ، ورق کامپوزیت براق (نانو) ، ورق کامپوزیت طرح سنگ ، ورق کامپوزیت طرح چوب ، ورق کامپوزیت هانی کامب ، ورق کامپوزیت تری دی پنل و … می باشد. از جمله عواملی که بر قیمت ورق های کامپوزیت تاثیرگذار می باشد شامل موارد زیر است:

  • نوع روکش رنگ ورق کامپوزیت
  • ضخامت آلومینیوم روی ورق کامپوزیت
  • نوع پلی اتیلن ( معمولی یا ضد حریق )
  • میزان ضخامت کلی ورق کامپوزیت
  • نوع طرح ورق کامپوزیت ( طرح سنگ ، طرح چوب و .. )
  •  

 

نتیجه گیری :

اگر قصد اجرا نمای کامپوزیت برای نمای پروژه خود دارید حتما با شرکت های معتبر ارتباط برقرار نمایید .

و از پیشنهاد های کارشناسان نهایت استفاده را ببرید و از مشاوره هایشان استفاده نمایید .

تا بتوانید یک برآورد و محاسبه نسبتا دقیقتری از اجرای نمای کامپوزیت داشته باشید .

می توانید برای دریافت مشاوره رایگان از طریق فرم تماس با ما در ارتباط باشید

 

نحوه محاسبه نمای کامپوزیت چیست؟

 

یکی از معضلات اجرای نمای کامپوزیت، اختلاف پیمانکاران با کارفرمایان درباره نحوه محاسبه نمای کامپوزیت میباشد. کارفرمایان معمولا مبنای محاسبه خود را سطح نمایان نما قرار میدهند. در مقابل پیمانکاران سطح گسترده نمای کامپوزیت را. (نحوه محاسبه نمای کامپوزیت چیست؟)

جهت محاسبه هزینه اجرای نمای کامپوزیت میبایست به ۴ فاکتور توجه داشت:



برگرفته شده از ComputerFacade.blog.ir





   نظرات :  

 


از طریق فرم زیر نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را برای ما ارسال نمائید.

ساعت و تاریخ :

20:41- 1403/9/1